Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svém kontě má spisovatelka Simona Votyová už deset knížek. Její vlastní život však byl mnohdy pestřejší než příběhy, které píše. V dětství se ocitla v Klokánku, svého biologického otce poznala až v dospělosti a kvůli gamblerství svého bývalého muže přišla o všechno.

O svém životě se nyní úspěšná spisovatelka rozpovídala. „Chodili jsme spolu od šestnácti a byla to moje první větší láska. Postupně to ale začalo haprovat, ne že by to vyšumělo, měli jsme se rádi pořád, i když máte rozepře. Jenže v devadesátkách jely výherní automaty a on chodil hrát s kamarády. Kolikrát přišel s dost penězi a pak to šlo dolů, kdy začal ty peníze prohrávat,“ svěřila se Simona Votyová.

Kvůli závislosti svého muže na automatech se brzy topili v milionových dluzích. „Když prohrál, tak zase šel, protože to chtěl dostat zpátky, pak se mu podařilo zase vyhrát a pak už jen prohrával,“ řekla v pořadu 13. komnata spisovatelka, která svízelnou situaci řešila pět let.

„Na strach nemáte čas, dostanete se do kolotoče, kdy přemýšlíte, co zaplatíte dřív. Přemýšlíte, kdy přelijete peníze, kde zaplatíte aspoň něco. Stále si půjčujete od kamarádů, pak volají banky o splátky, chodí k vám exekutoři, pak už není prostor na strach, víte, že jste v průseru,“ dodala spisovatelka.

„Nejhorší byli exekutoři. Když vám zvoní u baráku, jsou nepříjemní, je jim jedno, jak žijete, to bylo nejhorší,“ dodala Votyová v pořadu 13. komnata, který poběží na obrazovkách 4. května.

Reklama

Další články

Načítám