Hlavní obsah
Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) se poprvé ve společnosti ukázala se svým novým přítelem, podnikatelem Ondřejem Antošem. Nenechali si ujít Česko-Slovenský ples v Obecním domě. Nikol dlouho s představením svého partnera otálela.

"Soukromí si stále střežíme. Ale takové zážitky a příležitosti chce člověk sdílet s tím druhým. Chci to prožívat s partnerem. Aby mě viděl v krásných šatech, když mě doma vidí hlavně v teplákách," řekla Super.cz Švantnerová. "Je to ples, má se tady tančit, bavit se a jsem ráda, že to můžu sdílet s ním. I když prolomíme tu naši bublinu," upřesnila modelka.

Pro Antoše, který obchoduje s automobily, to bylo poprvé, kdy na něj svítily blesky fotoaparátů a kamer. "Trošku mi vynadal, že jsem ho na to málo připravila. Snažila jsem se, ale je mi jasné, že to mohl být šok. Ale zvládá to dobře," usmívala se Nikol.

"Není z branže, ze šoubyznysu. Proto je to pro něj něco nového. Odbyl si svoji premiéru. Uvidíme, co mi řekne zítra," dodala Švantnerová, která se kvůli partnerovi přestěhovala z Prahy do Olomouce. "Ten krok byl důležitý pro to, aby nám vztah fungoval," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám