Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) vyrazila na dobrodružnou dovolenou s manželem Josefem. Zamířili na ostrov Sokotra patřící Jemenské republice.

Na dovolené, která byla jinak plná adrenalinu a dobrodružných výprav, si Vendula našla čas na slunění v plavkách a koupání v moři. A předvedla, v jak výborné formě je.

Za skvělou figurou nejsou hodiny strávené ve fitku, Venduly hlavní sportovní aktivitou je momentálně běhání kolem malého syna Josífka. Toho přivedla na svět před rokem a půl a chlapec je prý extrémně aktivní a na jednom místě nevydrží ani pár minut.

"Recept je asi to, že nemám čas se zastavit. Ta svatá mužská trojice je dost náročná," řekla Super.cz k tipům, jak si udržet štíhlou linii, Vendula.

A jak to má prezidentka Kapky naděje se stravou? "Snažím se jíst zdravě, ale rozhodně to nepřeháním. Klidně si dám někdy bůček. Moc to neřeším. Ten zápřah, který mám, je výdej takový, že můžu jíst prakticky všechno," dodala Pizingerová, která je také maminkou syna Jakuba (16).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám