Hlavní obsah
Článek

Bývalý krasobruslař Tomáš Verner (37) se stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Tammy přivedla na svět opět syna. Fotkou z porodnice se Verner pochlubil na sociální síti.

„Náš malý uzlíček radosti. Moje úžasná žena Tammy přivedla na svět našeho druhého syna Tima (Timothyho) Vernera. Jsem navždy vděčný za náš druhý zázrak lásky,“ napsal Verner, který loni skončil na třetím místě v taneční soutěži StarDance.

Na dalšího syna se s manželkou moc těšili. Původně to přitom vypadalo na holčičku. „Druhé těhotenství je pro Tammy náročnější, je více vyčerpaná, ale je svým způsobem jednodušší, už ví, do čeho jde. Mysleli jsme si původně, že budeme čekat holčičku, ale ultrazvuk ukázal druhého klučinu. Teď se koukám na svoji ženu a zdá se mi spokojená,“ smál se před časem sportovec.

Verner kvůli rodině plánoval omezit i pracovní aktivity, kterých měl někdy až moc. „Musím tomu přizpůsobit svůj životní i pracovní styl. Brzy přijdou změny v mém pracovním životě, a ty budou docela radikální. Potřebuji pro svoji práci hlavně zázemí v rodině, a ne abych měl 4 práce jako dnes, tak něco prostě půjde stranou,“ říkal Super.cz v únoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám