Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších slovenských zpěvaček zářila na udílení hudebních cen Anděl. Zea, která má domov v Čechách, se blýskla v diamantech za pořádně tučnou sumu. Vynesla náhrdelník a náušnice v hodnotě více než tři miliony korun.

"Částka je mezi třemi a pěti miliony korun. Musím si dávat velký pozor," řekla Super.cz Zea s tím, že přesnou cenou šperků si není jistá, protože chyběl prsten, který nakonec nechala doma.

"Po těch dvou letech, které byly pro všechny náročné, jsem si udělala trošku radost. Stylista mě připravil a vykouzlil toto všechno. Za make-up a vlasy děkuju Míše Ohemové, zbožňuju ji, je to moje dvorní vizážistka," upřesnila zpěvačka.

Už více než čtyři roky žije s jedním z nejslavnějších českých rapperů Pavlem Harantem, kterého fanoušci ale znají spíš pod pseudonymem Paulie Garand. "Původně byla Praha přestupní stanice směrem do Paříže, měla jsem tam práci, ale přišla láska a zůstala jsem," usmívala se.

Vztah s hudebníkem prý klape. "Inspirujeme se, někdy jsou hádky kvůli hudebním rozhovorům, ale najdeme vždy cestu a podporujeme se. A hlavně máme často podobný či stejný názor," uzavřela Zea.

Reklama

Další články

Načítám