Hlavní obsah
Článek

Poslední roky se zdá, že se vyskytuje častěji v zahraničí než ve své domovině. Simona Krainová (51) sice celý život jezdila po světě kvůli práci, až nyní má prý ale možnost se na některá místa vrátit a více je vnímat.

Modelka nejčastěji míří do exotických míst. Stále se vrací na Kanárský ostrov Lanzarote, oblíbila si Zanzibar, období covidu prožila na ostrově Svatý Martin v Karibiku, nedávno si užívala na Maledivách a nyní tráví čas s rodinou v Dominikánské republice. Sem se bude odteď vracet častěji. „Pořídili jsme si zde nemovitost,“ potvrdila Super.cz informaci modelka.

Češi ale o prostořekou modelku nepřijdou. „Prahu neopustíme natrvalo, Čechy máme moc rádi, máme tam rodinu a přátele. Ale našli jsme s kamarády úžasný kus země se silnou česko-slovenskou komunitou, kde bychom rádi trávili část roku a rádi bychom si tady vytvořili zázemí,“ rozpovídala se v našem rozhovoru Simona.

Dominikána Krainové učarovala. „Ten ostrov je krásné místo pro život, jaký máme rádi. Poskytuje taky řadu příležitostí. Byl to náš dlouho plánovaný sen, který se stal skutečností,“ dodala Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám