Hlavní obsah
Článek

Jeho postava záchranáře Marka je milovníkem žen a netají se tím. Měl manželku Inu z Ukrajiny (Zuzana Stavná), s kolegyní Erikou (Marta Dancingerová) má syna, měl milostnou aféru se zdravotní sestrou Klárou (Agáta Červinková) a srdce mu zlomila lékařka Bibi v podání Mariky Šoposké. Nyní scenáristé Štěpánu Benonimu (39) v ději Ordinace v růžové zahradě přivedli do cesty další ženu.

Tou není nikdo jiný než svědomitá medička Dominika, kterou hraje Tereza Těžká (28). Zprvu působí, že jí láska nic moc neříká, ale opak je pravdou. Milostnou linku bude mít právě s Benonim.

„První polibek se Štěpánem před kamerou proběhl v pohodě, během jeho natáčení jsem se nijak zvlášť nestyděla. Máme za sebou už i postelové scény. Ty se točí o něco hůř, ale myslím, že je oba zatím zvládáme dobře,” řekla herečka. Na ukázku se podívejte na videu, seriál mohou diváci vídat na Voyo.

Herečka Tereza Těžká na sebe výrazně upozornila v dokumentu V síti, kde ztvárnila dvanáctiletou dívenku. Film režisérů Víta Klusáka a Barbory Chalupové vznikl za účelem poukázat na internetové predátory a pedofily.

Těžká také byla jednou z prvních veřejně známých žen, která se přihlásila k polyamorii a o vícečetném vztahu a fungování svého osobního života otevřeně hovořila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám