Hlavní obsah
Článek

Nepotřebuje pomoc stylistů a vizážistů. Zuzana Stivínová (50) je dost kreativní, aby se na společenskou akci oblékla bez odborníků. Stejně tomu bylo i v případě plesu Sobje, který byl kombinací avantgardní berlínské party a klasického vídeňského bálu.

„Miluji tematické večírky. Mám ráda úkoly,“ svěřila se nám na akci Stivínová, která monochromatičnost doporučenou dress codem pojala jako výzvu. „Když je úkolem například jedna barva, jsem nadšená. Je pravda, že nebylo těžké zvolit jednu barvu. Mám to ráda,“ smála se.

Kostýmy herečka obléká v práci a vůbec se jim nebrání ani v soukromí. „I tento ples je společenská událost a já si uvědomuji, že jsem na očích. Vnímám to jako reprezentaci,“ říká.

„Mám doma spoustu oblečení, mám velké zásoby, věcí se totiž příliš nezbavuji,“ říká Stivínová, která na akci oblékla červené šaty a boa pořízené z New Yorku.

Ve svém šatníku má herečka i spoustu artefaktů a připomínek důležitých zážitků a přátel. Super.cz v minulosti prozradila, že od kolegyně Olgy Schoberové dostala ikonický náramek Trinity neboli "hřebík" od Cartiera.

„Z Pustiny (seriál - pozn.) mám pár malých věcí, které jsem dostala od pana producenta na památku. Většinou si ale dělám památku na města. Na každém místě si kupuji šátek, těch mám hodně. Nebo si pořizuji šperky,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám