Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Šlégrová (42) byli spolu s manželem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem, (52) jedni z prvních, kteří po vypuknutí války na Ukrajině nabídli svou pomoc. A to rovnou u sebe doma. Nejvnadnější česká královna krásy z roku 2005 si pod svá křídla vzala maminku Olenu a její rodinu.

Modelka postupně pomáhá ukrajinské mamince a jejím dětem začít v Česku nový život. A daří se jí. Malý Arťom už nastoupil do školky, našla jim i nové bydlení.

„Přijde mi přirozené, že jsem si k sobě vzala maminku a že pomůžu celé její rodině, ať už tady budou krátce nebo dlouho. Byla to moje zodpovědnost, je to pro mě naprosto přirozené a věřím, že nejsem sama,“ řekla Super.cz modelka, která je ráda, že mohla Oleně v těžké životní chvíli pomoci.

„Mám s maminkou jen dobré zkušenosti. V poslední době se společnost proti Ukrajině otáčí, mě to mrzí, protože si myslím, že je tady hodně lidí, kteří potřebují pomoc,“ dodala modelka.

Ta pravidelně pomáhá v nejrůznějších oblastech. „Odjakživa pomáhám dětským domovům, Klokánkům nebo domovům seniorů. Považuji to za přirozenou věc, vůbec jsem nad tím neváhala,“ dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám