Hlavní obsah
Článek

Další z letošních finalistek Miss Czech Republic byla velice úspěšnou atletkou. "Dělala jsem modeling a atletiku zároveň, ale kvůli maturitě už jsem obojí nestíhala a musela jsem si vybrat," vysvětlila půvabná blondýnka Kristýna Malířová.

"Maturita byla přednější a já měla tréninky každý den, někdy dokonce i dvakrát denně. Modeling tak časově náročný nebyl," doplnila. Atletky bývají více osvalené, což může být u modelky na závadu. Jak se s tím Kristýna vypořádala?

"Já byla vždycky spíš šlachovitá, ale je fakt, že jsem měla svalnatější nohy. Ale tím, že už tolik neběhám a neskáču, svaly mi trošku opadly," svěřila. U modelky by mohlo vadit i tetování, Kristýna má celkem čtyři. "Ale jsou malá a zatím jsem je nikdy nemusela zamaskovávat. Jsou na místech, kde nejsou vidět," upřesnila.

I když sama sportovala, hokejisté nebo fotbalisté u Kristýny šanci nemají. "Sportovce moc nemusím. A jsem šťastná a spokojená ve vztahu, můj přítel je DJ," zklame mlsné kocourky půvabná Malířová.

Připravená stanout na stupních vítězek a případně vyrazit na nějakou zahraniční soutěž krásy je Malířová i díky své jazykové výbavě. "Polovina mojí rodiny je z Kanady a povídáme si celkem často," ujistila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám