Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice sleduje módní trendy, ale jde svojí vlastní cestou. To mladá návrhářka z Karlových Varů Debbie Brown potvrdila na své první velké pražské módní show v posledním poschodí bývalého obchodního domu Máj. Kdo má rád extravaganci, u ní ji najde.

"Byly tam chvíle, kdy jsem to chtěla vzdát, a přiznám se, že jich bylo o hodně víc než těch, které vás nutí jít dopředu. V pandemii jsem se věnovala rodinné firmě a návrhářství radši odložila, než abych navrhovala tepláky. Jsem ráda, že jsem se k tomu teď mohla vrátit, protože je to moje srdcová záležitost," řekla Super.cz Debbie, jejíž módu si oblíbila i řada známých tváří, které se na přehlídce objevily v jejích modelech.

Svůj osobitý styl předvedla i ve svém vlastním outfitu, který doplnila zlatým řetězem, který vedl na krk z uší. Trošičku nám tak připomněla podobně "ozdobené" krávy na trhu. "Je to takové trochu telecí," smála se Debbie. "Ale i zlaté řetězy jsou znakem Debbie Brown. Jsem rebel, všichni kolem té značky jsme rebelové," míní návrhářka, která se v módě rozhodla jít svojí vlastní cestou. "Musím dělat to, co mě baví, jinak by to byla konfekce," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám