Hlavní obsah
Článek

Půvabnou herečku Michaelu Pecháčkovou (18) pravidelně vídají diváci na obrazovkách v roli Sid. V seriálu ZOO moc načančaná nechodí, nosí pracovní montérky a čapku s kšiltem dozadu. Není divu, že si herečka užívá možnost pózovat před objektivem fotoaparátu.

Naposledy okusila kouzlo maskérů, vizážistů a foťáku, když pózovala pro časopis Glanc pod taktovkou fotografa Benedikta Renče.

„Mě focení moc baví a mám to ráda. Nestydím se a s radostí využívám služeb profesionálů,“ přiznává Pecháčková, jež ráda nosí spíše elegantnější oblečení. „Jako Sid si ho ale moc neužiju. Tam toho moc není. Nejvtipněji si připadám v okamžiku, kdy mi nasadí kraťasy, tričko a tu kšiltovku štítem dozadu. Připadám si v tom jako fotbalista,“ směje se.

Co se ale díky natáčení herečka naučila, je postarat se sama o sebe. „Zvládnu se díky holkám v maskérně nalíčit na běžný den a schůzky. O to jsem je poprosila a naučily mě to,“ libuje si.

Luxusních kostýmů si Pecháčková užívá v okamžiku, kdy natáčí scény v seriálové restauraci a při večeřích. „Tam je to o větším líčení a česání. Časově to ale ve výsledku není moc velký rozdíl. V maskérně strávím tak o patnáct minut déle než obvykle,“ prozrazuje tajemství ze šatny.

Focení si Pecháčková umí užít, ač přiznala, že dokonalou fotku dlouho vybírá. „Mám to ráda. Focení mě baví, ráda se fotím i s kamarády jen tak na mobil. Pak mi ale trvá, než si nějakou fotku vyberu. Člověk se vidí jinak, než ho vidí ostatní, a tak vybíráte a vybíráte. Fotky mám ale obecně ráda,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám