Hlavní obsah
Článek

Chodí spolu už dost dlouho na to, aby svůj vztah posunuli na další úroveň. Byť to ve vztahu Marka Adamczyka a Evy Samkové (30) klape, na zasnoubení ani následnou svatbu to zatím nevypadá. Herec se zatím nevyjádřil a sympatická snowboardistka není ten typ ženy, která by ho do něčeho nutila.

„Vyrostla jsem ve snowboardové partičce, kde se zasnoubení příliš nenosí. Možná jsem tím ovlivněná. Ani jsem nevyrůstala v rodině, kde by to bylo velké a důležité téma,“ svěřila se Super.cz Eva.

Ve hře zatím ani není takový scénář, kdy by nejdřív přišlo společné dítě a pak až veselka. Olympijská vítězka má za sebou náročnou rekonvalescenci a ráda by příští sezónu opět závodila.

„Doufám, že budu ještě chvilku závodit. Ideální by bylo, kdyby mě to přestalo bavit a pak bych se rozhodla pro rodinu. Chtěla bych s tím být smířená a spokojená. Zatím mě to moc baví a určitě bych chtěla další sezónu závodit,“ říká sympatická sportovkyně.

Eva Samková je ale po boku Marka Adamczyka velmi spokojená a nic jí neschází. „Máme to navolno, jsme spolu rádi a to je důležité,“ říká Eva Samková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám