Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou těžké zranění, loni v prosinci si Eva Samková (30) v rakouském Montafonu zlomila oba kotníky. Na všem negativním se ale snaží najít něco pozitivního. Během náročného období rekonvalescence se Eva snažila trávit čas s partnerem, hercem Markem Adamczykem.

„My se nezanedbáváme, ani když aktivně závodím. Jsme navzájem tolerantní. Každý máme své specifické zaměstnání a o to víc chápeme toho druhého. Marek často chodí z představení v jedenáct večer. Já jsem zase často pryč. Nemáme naštěstí tendence druhému vyčítat, že pracuje,“ svěřila nám Samková.

Evě se ze dne na den zcela změnil denní režim. Musela se smířit s tím, že neodjede na olympiádu a soustředit se na své uzdravení. I když byla doma víc, než je zvyklá, ponorku s partnerem neměli.

„V lednu a únoru jsem měla intenzivní rehabilitace. Odjela jsem v devět ráno a vrátila se často v pět odpoledne. K tomu další povinnosti, takže jsem měla dost napilno. S Markem jsme se tolik neviděli,“ dodala olympijská šampionka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám