Hlavní obsah
Článek

Lily Mo Sheen (23) zavítala na losangelskou premiéru hojně očekávaného snímku The Unbearable Weight of Massive Talent, ve kterém si sama zahrála. Dceři Kate Beckinsale (50) a Michaela Sheena (53) to nesmírně slušelo a už teď je jasné, že po rodičích zdědila nejen dobré geny, co se vzhledu týče.

Ve filmu ztvárnila dceru Nicolase Cage, zdaleka ale nejde o její první roli. Poprvé si před kameru stoupla v roce 2006, zahrála si tehdy se svou matkou Kate v Underworld: Evolution. V tom roce ji diváci mohli zaznamenat také v komedii Klik - život na dálkové ovládání. I v tom si zahrála s Beckinsale.

O tři roky později se objevila v dramatu s Robertem De Nirem Všichni jsou v pohodě, aktuální komedie je ale prvním filmem, který natočila jako dospělá.

Její rodiče Kate a Michael spolu randili v letech 1995-2003 a Lily je jejich jediným společným potomkem. Beckinsale další děti nemá, Sheen má dvouletou dceru Lyru se současnou partnerkou Annou Lundberg (27) a v březnu se pochlubili, že čekají další přírůstek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám