Hlavní obsah
Článek

Za plastiky utratila Rakušanka (20), která si říká Jessy Bunny, už přes 1 500 000 korun. Umělý vzhled ji ale vyšel ještě dráž. Zavrhla ji totiž vlastní rodina.

Jessy naštvala rodiče, když peníze, které jí věnovali na auto, v 18 utratila za zvětšení poprsí. Od té doby usiluje o to, aby vypadala co nejvíc uměle.

„Rodiče mi nedovolovali hrát si s panenkami Barbie, tak jsem se rozhodla, že se v jednu proměním. Jako náctiletou mě zaujaly extrémní proměny modelek. Od té doby je mým snem stát se jednou z nich,“ nechala se slyšet.

Za pouhé dva roky už stihla dvě plastiky prsou, zvětšení zadku, operaci brady, liposukci a nespočet výplní rtů. Její rodinu to ale moc neohromilo.

„Nemám s nimi žádný kontakt. Zpřetrhali se mnou veškeré vazby, když jsem začala s proměnou,“ tvrdí Jessy.

Rozhodnutí prý ale nelituje a v plastikách hodlá pokračovat. Aktuálně dokonce plánuje odstranění dvou žeber.

„Líbí se mi, že vypadám velmi žensky a zároveň uměle. Když jdu po ulici, všichni na mě zírají. Chápu to, mám nejen největší prsa, ale také nejumělejší tělo v celé Vídni. A největší prsa v celém Rakousku,“ tvrdí Jessy.

„Někteří lidé mi nadávají, jiní se chtějí vyfotit. Ale zajímavé je, že ženy mi zevnějšek vesměs chválí, to mě těší,“ dodala k reakcím na svůj extrémní vzhled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám