Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska prochází žaludkem. Tohoto rčení se zpěvačka Linda Finková drží celý život. "Vím to, a proto pořád vařím. A kvůli jídlu mi taky žádný chlap nikdy neutekl," řekla Super.cz stále ještě manželka komika Richarda Genzera, která už asi deset let žije s přítelem Milanem.

Kolem plotny ale neběhá pouze ona. "Ríša mě při vaření pozoroval a časem se naučil vařit i on sám velmi dobře, řekla bych, že perfektně. Milan je spíš na grilování a takové mužské práce. A syn má v osmé třídě vaření ve škole, baví ho to a někdy mu nakoupím třeba kuřecí maso a zkouší vařit sám," vyprávěla.

Linda si dokáže jídlo užít i v restauraci, kdy nemusí na nic sáhnout. Ostatně jsme se potkali na degustaci, kde se sešla se svými muzikálovými kolegy a kolegyněmi z Divadla Broadway. "Stane se mi to jen málokdy, o to je to příjemnější. Nasbírala jsem i nějaké recepty. Zaujala mě třeba úplně obyčejná grilovaná ředkev jenom se solí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám