Hlavní obsah
Článek

Je to rok, co se Zorka Hejdová (33) stala maminkou. Sympatická moderátorka se brzy po porodu vrátila do práce, ale společenskému životu se doposud spíš vyhýbala. Nedávno ovšem udělala výjimku a vyrazila na módní přehlídku.

Syn Nikolas zůstal doma a hlídal ho manžel Míra Hejda (40). „Říkala jsem si, že na fashion week má čas ještě minimálně rok. Pevně věřím, že už spinká a že ho manžel uspal,“ smála se Hejdová.

Na rozdíl od Veroniky Kašákové, která se nám na stejné akci svěřila, že své dítě pozoruje přes webovou kameru a v mysli je stále s ním, Hejdová se dokázala odprostit od rodičovských povinností. „Nevím, jestli to něco vypovídá o mé kvalitě jako matky, ale umím si to užít, když jsem venku. Když vím, že je s tatínkem a je v pořádku, tak se vůbec nestresuji,“ vysvětlila Zorka.

Moderátorka Evropy 2 si nevyčítá, že začala brzy po porodu pracovat. „Jsem vděčná oběma babičkám, které krásně fungují. Pomáhá i kamarádka chůva. Když tedy Míra nemůže, tak máme vždycky variantu hlídání. Nemám problém jít vysílat nebo odmoderovat přehlídku. Důležitý je životní balanc," myslí si.

To, že syn tráví čas s příbuznými, vidí spíš jako výhodu. "Vidím, jak syn reaguje na babičky, na jiné lidi. Každý ho učí jiné básničky, písničky. Rozvíjí se rychleji, a tím, že má všechny rád, tak to vnímám jako benefit,“ říká Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám