Hlavní obsah
Článek

Krásná herečka Sienna Miller (40) poprvé otevřeně promluvila o rozchodu se snoubencem Lucasem Zwirnerem (30). Protože jde už o třetí zásnuby, které skončily místo sňatku rozchodem, mohlo by se zdát, že je Sienna prokletá.

„Měla jsem zlomené srdce a věděl o tom celý svět. Nikdy jsem nesnila o svatbě. Byla jsem párkrát zasnoubená, ale nikdy vdaná. Ale myslím, že je to lepší než tři rozvody,“ zavtipkovala dokonce během rozhovoru pro magazín DuJour.

Aktuálně je ve vztahu s modelem Olim Greenem (25), ale už ho neprožívá tak veřejně. „Nechodím moc na rande, nikdy jsem to nevyhledávala. Jsem docela stydlivá. Můj život se vyvinul celkem nečekaně, ale jsem s tím smířená. Nikdy nebyl obyčejný,“ dodala k věci.

Se Zwirnerem se herečka zasnoubila začátkem roku 2020 po ročním vztahu. V září se ale rozešli. V minulosti byla zasnoubená s herci Judem Lawem (2004) a Tomem Sturridgem (2012), s nímž má také devítiletou dceru Marlowe.

Oba rozchody se hodně propíraly, speciálně ten s Lawem, který skončil kvůli hercově nevěře. Vztah se sice snažili slepit, ale marně. S druhým exsnoubencem Sturridgem se herečka rozešla v dobrém a dodnes o něm hovoří v superlativech, jako o svém nejlepším příteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám