Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Andrlová (61) se vrátila na televizní obrazovky. Představitelka rozkošných pohádkových princezen si zahrála v seriálu z vojenského prostředí 1. Mise. Oblíbená herečka si s chutí zahrála maminku Alice, kterou hraje Kristýna Leichtová (38).

Princeznou zůstane Ivana Andrlová v diváckých srdcích patrně už navždycky. A to i přesto, že od chvíle, kdy nasadila korunku naposledy, ztvárnila už řadu rolí maminek, tchyní i tetiček. Tentokrát si ale zahrála důchodkyni a zároveň rozvernou tchyni Jana Dolanského (46) alias plukovníka Dana Hofmana, manžela Alice.

Andrlovou nabídka vůbec nezaskočila a natáčení si naopak moc užila. „Není se čemu divit, je mi jedenašedesát. Kdyby se dnes chodilo do důchodu jako dřív, už bych v něm byla,“ říká Ivana Andrlová. Nabídka role důchodkyně ji rozhodně neurazila.

„Naopak, jsem ráda. Chci hrát důchodkyně, ale málokoho to zřejmě napadne. Ale já už princezny opravdu hrát nemůžu,“ uznává s tím, že i ona sama je dávno babičkou. A to čtyřleté vnučky Rozárky.

Reklama

Další články

Načítám