Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Půlnoční svačinka,“ popsala Kim Kardashian (43) své poslední snímky s přítelem Petem Davidsonem (30). A pro fanoušky je to věru velké sousto. Okamžitě se v komentářích začali rozplývat, jak je pár sladký.

Na fotografiích, které zjevně pořídili po slavnostním uvedení reality show Kardashianovi, se komik ke své lásce tulí a zamilovaně se na ni dívá.

„Nechte toho, už nemůžete být roztomilejší,“ rozněžnila se v komentářích Khloé Kardashian (39). „To je pořádná svačinka.“ „Tohle nevydržím,“ přidávali se další komentující.

Pete doprovodil Kim i na premiéru, na červeném koberci společně ale nezapózovali. První společné snímky sdíleli na sociální síti teprve před měsícem, přestože randí už od konce loňského roku.

Od března je Kim oficiálně svobodná. I když rozvod s Kanyem Westem ještě není dovršen, soudce vyhověl jejímu přání být legálně single. S rapperem, který rozchod nenesl dobře, má čtyři děti. Ty by měli mít ve střídavé péči.

Kim působí vedle Davidsona šťastně a zamilovaně, dušuje se, že je opravdu spokojená. Fanoušci o detaily jejich vztahu nepřijdou. Přislíbila, že je bude o všem informovat právě v rodinné reality show, jež startuje už 14. dubna na Hulu.

Reklama

Další články

Načítám