Hlavní obsah
Článek

Tereza Fajksová (34) je dvojnásobnou maminkou. S partnerem Lubošem Gregorem mají dceru Lilien a syna Sebastiena, kterého modelka porodila loni v březnu. Rok po porodu druhého dítěte je misska štíhlejší než kdykoli předtím.

"Běhám kolem dvou dětí. Kojení, noční vstávání. Můj nejmladší nespí, budí se co půl hodiny. Rok jsem se nevyspala. Jsem šest kilo pod svojí normální váhou, což bylo 60 kilo. Mám 54 kilo. Jsem kost a kůže, a to doslova," řekla Super.cz Tereza Fajksová na Českém plese v Obecním domě.

Ve společnosti se objevila po dlouhé době a přípravy tomu odpovídaly. "Připravovala jsem se od dvou hodin odpoledne. Měla jsem zkoušku šatů, byla jsem na make-upu a vlasech. Děti jsem nechala tatínkovi," prozradila.

Jinak prý o času pro sebe nemůže být řeč. "Věnovat se sobě čas nemám. Ale to je normální. Jsem máma dvou dětí a těm se snažím dát vše. Chci být dobrá máma, doufám, že jí jsem," dodala bývalá vítězka světové soutěže Miss Earth.

Čas si musí ale najít na pravidelné rehabilitace. "Syn mi zanechal diastázu - rozestupy břišních svalů. Zatím to řeším rehabilitacemi. Snad nebude třeba operace," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám