Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět se objevila ve společnosti po boku Viktora Tauše. Rázem se vyrojily spekulace, jestli herečka Klára Melíšková (52) s charismatickým režisérem opět tvoří pár. Na výstavě motýlů v Botanické zahradě Praha jsme se populární herečky zeptali, jak se věci mají.

„Stýkáme se už jen pracovně,“ usmívala se Klára po položení naší zvídavé otázky, jaký je pojí vztah. Mezi umělci došlo k vzácnému projevu, že i po rozchodu mezi nimi panuje přátelské pouto. „Ani nevím, jak se to stalo. Jsem ale moc ráda, že spolu můžeme takto dál spolupracovat,“ říká herečka.

Na zahájení výstavy ve skleníku Fata Morgana doprovázela Melíškovou kromě režiséra také mladá herečka, která se chopí hlavní role v připravovaném filmovém zpracování počinu Amerikánka, v jehož divadelní verzi excelovaly Tereza Voříšková a Eliška Křenková. „Tato mladá herečka bude hrát hlavní postavu Amerikánky. Dnes jsme sem všichni vyrazili, abychom se sblížili. Nabídla jsem jim, aby se mnou na tuto akci vyrazili,“ vysvětlila nám Klára.

Ta se cíleně potkává i s dalšími dětskými herci chystaného snímku. „Už jsme dělali workshopy, které budou hrát děti z dětských domovů. Je tam nacastovaných patnáct dětí ze skutečných dětských domovů a patnáct z běžných rodin. Já se těch workshopů taky ráda účastním. Ta práce s dětmi je pak úplně o něčem jiném, než se vidět poprvé až na natáčecích dnech," říká Klára Melíšková, která natáčením zmíněného snímku doslova žije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám