Hlavní obsah
Článek

Nebýt hřívy kurdrnatých blond vlasů, tak bychom zpěvačku Kateřinu Pechovou (37) skoro nepoznali. Vokalistka Báry Polákové (40) totiž opravdu rapidně zhubla. Za pár měsíců má dole 15 kilo. Kvůli nemoci musela začít držet přísnou dietu a z holky krev a mlíko má postavu vyhublé modelky.

"Před půl rokem jsem začala mít velké zažívací potíže a od základů jsem musela změnit celý životní styl. Kila šla najednou strašně rychle dolů. Byl to docela běh na dlouhou trať. Původně jsem si myslela, že jde o reflux, kterým trpí v šoubyznysu hodně lidí," svěřila Super.cz.

"Nakonec se z toho vyklubal autoimunitní zánět a propustné střevo, což máme v rodině. Takže se to asi dalo čekat, ale člověk se tím nezabývá, dokud mu není zle. Teď musím dodržovat přísnou stravu. Nemůžu lepek ani laktózu a musím držet určitý stravovací režim," upřesnila.

Nehledě na to, že zhubnutí dosáhla vinou zdravotních problémů, Katce to sluší. Když vyrazila na premiéru muzikálu Láska je láska v Divadle Lucie Bílé, v němž také účinkuje, v šatech s průstřihy na bocích, vypadala skvěle.

Reklama

Další články

Načítám