Hlavní obsah
Článek

Sice pocházel z Ústí nad Labem a říkal si poslední Krušnohorec, svůj druhý domov a také nejlepší kamarádku ale našel na druhém konci republiky. V lázních v Luhačovicích, kam jezdil desítky let, měl komik Josef Alois Náhlovský nejen fyzickou péči, ale také spřízněnou bytost.

"Byli jsme nejlepší kamarádi, říkal o mně, že jsme jako bratr a sestra. Chtěl, abych se postarala i o poslední rozloučení a všechno k tomu," řekla Super.cz ředitelka nadace Korunka pomáhá Veronika Záhorská, která skon oblíbeného herce také oznámila v tiskové agentuře.

Starala se také o jeho sociální sítě, vždy pod jeho dohledem vybírala fotografie, které chtěl publikovat, a pomáhala mu s postováním textů. Až poslední příspěvek vydala bez jeho souhlasu. Na Facebooku Josefa Aloise Náhlovského tak mohou všichni na věčného hypochondra s čistou duší zavzpomínat.

"Určitě by byl rád, kdyby sem lidé do komentářů přidávali fotografie s ním, ze společných setkání, z divadelních představení, z jeho cesty životem," dodala Veronika, která byla sice o generaci mladší než Pepa, ale měla k němu asi nejblíž ze všech.

Reklama

Další články

Načítám