Hlavní obsah
Článek

Moderuje sice nejpopulárnější český televizní pořad o pečení, sama Tereza Bebarová (48) ale rozhodně nekyne. Jedna z moderátorek sladké show Peče celá země dokonce během natáčení druhé řady zhubla. Může za to způsob jejího stravování, který záměrně neoznačuje za dietu.

„Přerušovaný půst jsem držela i během natáčení. Dělali si ze mě legraci, že stále jím. Já jsem oponovala, že jím, když můžu. Mám intervaly 9 až 17 hodin odpoledne. S úderem páté hodiny jsem přestala ochutnávat dorty. Dokonce jsem zhubla během natáčení. Tělo už nepotřebuje tak jíst. Někdy jím jen od 10 do 16 hodin,“ říká Tereza.

Své kolegy, jmenovitě Václava Koptu a Josefa Maršálka, k hubnutí nezlanařila. „Pan Maršálek nejí vůbec přes den, nají se až večer. Pan Kopta si mě jen dobíral. On má svůj životní styl natolik vychytaný, že přerušovaný půst nemá zapotřebí,“ říká s humorem herečka, se kterou jsme se potkali na představení projektu Dortem proti rakovině, který pomáhá onkologicky nemocným dětem.

Bebarová je maminkou dcer Klaudie a Sofie. Zajímalo nás, jak se jí daří skloubit její stravovací režim se zbývajícími členy rodiny.

„Děti musí jíst hned, jak vstanou. Já se najím vždy až jako poslední. Oběd si dávám až během pozdního odpoledne. V obědový čas tedy s nimi například sedím u stolu, ale oběd si ještě nedám, protože nemám hlad," vysvětluje.

S humorem sobě vlastním Bebarová uvedla, že její způsob stravování má omlazující efekt. „Teoreticky by to tak mělo být. V době, kdy mé tělo odpočívá a dostává volno a tráví, tak se méně opotřebovává. Dáte mu prostor. Teoreticky už nebudu stárnout,“ smála se Tereza Bebarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám