Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská modelka a herečka Elisabetta Canalis (33) byla téměř dva roky přítelkyní hollywoodského věčného mládence George Cloonyho (62), ale jejich vztah loni v červnu ztroskotal. Ještě v listopadu však Canalis randila se snědým modelem Mehcadem Brooksem, ale poslední dobou se v její blízkosti objevuje opět jiný muž. Tentokrát jde o amerického baviče a člena uskupení Jackass Steva-O.

Zamilovaný páreček byl spatřen tento týden po večeři v jedné z losangeleských restaurací a venku svůj románek dali oba pořádně najevo. Steve-O se ke své milé stále vinul a líbal ji. Jinak je to ale pěkné číslo. V Jackass, kde plní nejrůznější bláznivé pokyny a kousky, si mimo jiné sešívačkou přišil varlata k noze.

Kdo ví, co by na nového přítele své ex říkal George Clooney. Ten již několik měsíců prožívá vztah s  blonďatou kráskou Stacy Keibler (32), která byla dříve zápasnicí ve wrestlingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám