Hlavní obsah
Článek

Horká pláž v Miami se ještě víc rozžhavila, když se na ní před objektivem fotoaparátu producírovala modelka Joy Corrigan. Krásná blondýnka z Victoria´s Secret si k sobě tentokrát přizvala posilu - svou neméně půvabnou sestru Ginu.

Dámy v plavkách vystavily na odiv své ladné křivky. Sedmadvacetiletá Joy provokovala v pidi bikinách, jejichž horní díl toho moc nezakrýval. Dmoucí se ňadra tak dostala obrovský prostor. Její sestra zvolila o něco cudnější model plavek, obě dvě si ale vybraly kalhotky tangového typu.

Joy Corrigan se modelingu věnuje už od svých čtrnácti let. Do širšího hledáčku nejrůznějších produkcí se v modelingovém světě dostala díky focení pro Playboy a později i pro slavné plavkové vydání Sports Illustrated.

Fotila také pro Guess, Jimmy Choo a zmíněnou značku Victoria´s Secret. Pózování ji odjakživa bavilo a nikdy neměla problém s odvážnějšími fotkami.

„Miluji, když vypadám fakt sexy a ráda se ukazuji odhalená, protože opravdu tvrdě makám na tom, abych měla postavu, jakou mám. Co se týče odhalování, tak jsem byla vždy velmi svobodomyslná,“ řekla modelka v rozhovoru pro pánský časopis Maxim.

Corrigan už si zahrála i v několika filmech. Ve snímku Vražedná bilance si zahrála s akčním hrdinou Brucem Willisem, po boku slavného Arnolda Schwarzeneggera pak měla možnost hrát ve filmu Zraněná srdce.

Reklama

Další články

Načítám