Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Destiny McDonald z Virginie trpěla od dětství těžkou obezitou. Hranolky, zmrzlina a sladkosti patřily neodmyslitelně k jejímu jídelníčku. Není divu, že měla sebevědomí na bodu mrazu a cítila se čím dál hůře nejen po fyzické, ale i psychické stránce.

Ve dvaadvaceti letech vážila 136 kilogramů, nejvíce pak téměř 140. Když se na sebe podívala do zrcadla, plakala. „Ve škole se mi všichni smáli, ale místo toho, abych s tím něco dělala, tak jsem jedla ještě víc. Shánění oblečení pro mě byla noční můra. Když jsem si vybírala šaty na svatbu, brečela jsem v každém obchodě,“ prozradila mladá obchodní zástupkyně v rozhovoru pro web WalesOnline.

Nakonec řekla dost a rozhodla se pro radikální krok. Podstoupila chirurgické zmenšení žaludku, což byl jen začátek. Kompletně změnila životosprávu a začala se cvičením, aby už nikdy nepřibírala jako dřív. Po operaci rovnou shodila 13 kilo, což ji motivovalo k dalšímu hubnutí.

Šestkrát týdně chodila do posilovny a intenzivněji cvičila. Brzy se cítila mnohem lépe a váha šla přirozeně dolů. Nyní váží 66 kilogramů. A jaký má nyní jídelníček? „Momentálně jím hlavně kuřecí maso, rýži, lososa a vážně uvažuji, že ze své stravy vyřadím lepek,“ prozradila Destiny, jež nakonec našla v posilovně svůj velký koníček a dnes už své tělo formuje jako začínající kulturistka.

V současnosti hledá trenéra, který by ji připravil na první závody. „Celý život jsem sama sebe neměla ráda, ale jakmile jsem začala s posilováním, našla jsem lásku sama k sobě, kterou jsem celý život hledala,“ uzavřela šťastná Destiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám