Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra Ornelly Koktové (31) prošla za poslední měsíce obrovskou proměnou. Charlotte Štiková (27) se pustila do hubnutí. Změnila životosprávu, začala cvičit a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Trvalo to asi 10 měsíců, zhubla jsem kolem 40 kilo,“ svěřila se Super.cz Charlotte, která je se svou proměnou spokojená. Po rychlém hubnutí bude muset své křivky vyladit s pomocí lékaře. „Teď jsem byla u doktora a říkal, že mám ideální váhu. Jenže jsem zhubla rychle a mám někde povadlou kůži, takže mě bude čekat odstranění, pak budu už spokojená, těším se na to,“ prozradila nám sestra Ornelly Koktové a popsala, jak se k vysněné váze za tak krátkou dobu dostala.

„Byla to hlavně strava. Před tím jsem jedla docela velké porce a teď jsem to zmenšila a jím vícekrát. Také cvičím, chodím do posilovny,“ řekla Charlotte, která je ráda, že může také v obchodě vybírat šaty v jiných velikostech. „Teď si můžu kupovat šatičky, musela jsem si kupovat hadry, do kterých jsem se schovávala, teď se mohu hezky oblíkat,“ dodala Štiková na narozeninách bistra s palačinkami, kam dorazila se svou sestrou.

Reklama

Další články

Načítám