Hlavní obsah
Článek

Vladimír Polívka (34) překvapil výraznou proměnou. Nechal si odbarvit vlasy, stejně jako například Jakub Štáfek (33) kvůli roli Laviho v seriálu Vyšehrad.

Herec, moderátor a nejstarší syn Bolka Polívky (74) je považován za jeden z českých idolů žen a dívek, kterého obdivují nejen pro jeho mužné rysy a oči jako studánky. Nejednu z fanynek nyní překvapil razantní proměnou barvy vlasů.

„Já vím no. Ale není to jen tak! Má to svůj důvod! A teď pojď do mě - jo, nebo ne?,“ vyzval herec fanoušky na svém profilu, aby mu pod fotku napsali, jak se jim jeho nový look líbí. A zřejmě také naznačil, že nešlo o dobrovolnou proměnu, ale pravděpodobně o nový pracovní projekt, kvůli kterému do změny nakonec šel.

Pod jeho nejnovějším snímkem se strhla lavina komentářů. „Super,“ napsala mu kolegyně, herečka Hana Vagnerová (41). „Rozhodně jo.“ „Musím podotknout, že Vám sluší vše,“ přidávají se k pozitivním reakcím fanynky. „Šel byste se mnou na rande?,“ odvážila se dokonce další z žen. Nový look si ovšem vysloužil také kritiku. „Ne, ne a ne,“ protestuje fanynka. „Pokud je to kvůli roli, tak ok, ale jinak...,“ vyjádřila pochybnosti další. „Bylo to už i lepší,“ objevilo se v komentářích.

A co říkáte na hercovu proměnu vy?

Jak se vám líbí nový účes Vladimíra Polívky?
Sluší mu to. Příjemná změna.
14,5 %
Tohle se nepovedlo. Ať se vrátí ke své původní barvě.
85,5 %
Celkem hlasovalo 37958 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám