Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti se Agáta Hanychová (38) několikrát pokoušela seknout s kouřením. Vždy neúspěšně. Když tentokrát oznámila, že hodlá s touto neřestí přestat, mnohé napadlo, že je za tím těhotenství. Modelka, nám přiznala, že důvodem bylo vyšetření prsu.

„Opravdu nejsem těhotná, je to ze zdravotních důvodů. Byla jsem na vyšetření prsou a našli mi tam cystu. Není to nic zhoubného, ale já jsem dostala takový strach, že jsem si řekla, že kouření je nesmysl,“ svěřila se Super.cz Agáta, která podstoupila sonografické vyšetření poprvé v životě.

„Na Instagramu jsem viděla, že jedné mojí spolužačce našli nádor na prsu, a tak jsem se objednala, myslím si, že prevence je důležitá, dokonce mi paní doktorka, která mě vyšetřovala, řekla, že najdou týdně dvěma holkám do 36 let nádory,“ svěřila se Hanychová, která se rozhodla ze dne na den přestat kouřit právě kvůli cystě, kterou jí nalezli.

„Měla jsem hrozný strach tam jít, a když mi řekli, že mi něco našli, tak jsem skoro omdlela, naštěstí je to jen cysta,“ prozradila Agáta s tím, že i její přítel je rád, že se k tomu rozhodla. „Docela jsem dostala strach. Tak jsem si řekla, že už kouřím dlouho. A pravda, že přítel je lékař, má rakovinu ve svém okolí, a když mi řekl pár případů, tak pak člověk nemá chuť si dát cigáro,“ dodala modelka, kterou jsme potkali na pátých narozeninách bistra s palačinkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám