Hlavní obsah
Článek

Po oscarové after party Vanity Fair svět obletěly snímky Kate Beckinsale (50), které Jason Momoa (44) galantně půjčil sako. Hvězdná dvojice se na večírku dobře bavila a okamžitě se začalo spekulovat, jestli nejde o začátek nového románku.

Momoa se k věci vyjádřil, když zavítal na premiéru filmu Ambulance. „Všichni se mě ptají, jestli spolu randíme. Ne, ne! Šlo čistě o kavalírství, té ženě byla zima,“ odpověděl na dotaz Extra TV.

„Je to šílené. Bavili jsme se o její zemi, protože v Anglii točím Aquamana 2. Je moc milá, já byl gentleman. Od teď už sako nikomu nepůjčuji,“ dodal.

Momoa byl 15 let ve vztahu s Lisou Bonet. Vzali se v roce 2017 a mají spolu dvě děti. Když letos v lednu ohlásili rozchod, fanoušci zůstali v šoku.

Těsně před Oscary se spekulovalo, že se k sobě vrátili. I to ale herec vyvrátil. „Nejsme spolu. Jsme rodina. Máme spolu dvě překrásné děti,“ uvedl na pravou míru pro Access Hollywood. „Nevracíme se k sobě, ale rodinou zůstaneme navždy,“ dodal.

Momoa je tedy podle všeho nadále single, ostatně stejně jako Beckinsale. Sexy herečka má dceru Lily (23) s hercem Michaelem Sheenem a v posledních letech si potrpí na výrazně mladší partnery. Naposledy randila s muzikantem Goodym Gracem (24).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám