Hlavní obsah
Článek

Člověk se jí nemůže ani divit. Hailey Bieber (27) se rozhodla reagovat na poslední spekulace o těhotenství, které rozvířil její outfit na Grammy. Tam v bílé róbě značky Saint Laurent doprovodila manžela Justina Biebera (30), a protože šaty byly volné, fanoušci měli hned jasno.

Po zveřejnění zprávy o spekulacích v americkém bulvárním plátku Radar se Hailey rozhodla ohradit.

„Nejsem těhotná, dejte mi už pokoj,“ zněla její reakce. Je pochopitelné, že modelku spekulace unavují. Na těhotenství se jí ptají každou chvíli, přestože v minulosti dala jasně najevo, že s Bieberem na rodinu nespěchají.

„Na miminku zatím nepracujeme. Jsme manželé pořád celkem krátce. Zatím si užíváme jeden druhého a poznáváme se hlouběji,“ nechala se modelka slyšet v srpnu 2020 ve virtuální diskuzi na podporu festivalu PaleyFest LA.

Pravdou je, že má Hailey momentálně úplně jiné starosti. Před několika týdny ji hospitalizovali s krevní sraženinou v mozku.

„Ve čtvrtek ráno jsem seděla na snídani s manželem, když jsem začala pociťovat symptomy mrtvice a jela do nemocnice. Zjistili, že jsem měla malou sraženinu v mozku, která způsobila lehký nedostatek kyslíku, ale mé tělo se s tím vypořádalo a během pár hodin se samo zotavilo,“ informovala sama na sociální síti.

Hailey není jedinou slavnou dámou, kterou atakují s dotazy na těhotenství. Například zpěvačka Jessie J, která loni bohužel potratila, před pár dny vyzvala fanoušky, aby se přestali žen netaktně ptát na těhotenství, pokud si nejsou naprosto jistí jejich stavem.

Reklama

Další články

Načítám