Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Jennie Garth mají diváci neodmyslitelně spjatu s postavou Kelly Taylorové z legendárního seriálu 90. let Beverly Hills 90210. Objevila se i v pokračování seriálu s názvem 90210: Nová generace, které běželo v letech 2008 až 2013 i novějším počinu BH90210 z roku 2019.

Jennie Garth se i později objevovala spíše v seriálových rolích (například The $treet nebo Co mám na tobě ráda). Co se týče filmových příležitostí, diváci ji naposledy měli možnost vidět v romantickém filmu A Kindhearted Christmas (2021) či dramatu Your Family or Your Life (2019).

Herečka měla i vlastní reality show. Před osmi lety natočila show The Jennie Garth Project, kde v deseti dílech divákům ukázala rekonstrukci svého domova v Kalifornii.

Co se týče soukromého života, Garth tak trochu kopíruje vztahové turbulence blondýnky Kelly z Beverly Hills. Za sebou už má dvě nevydařená manželství. Dva roky byla vdaná za Daniela Clarka, nevydrželo jí to ale ani s hercem Peterem Facinellim, s nímž má tři dcery. Kolegu si brala po pětiletém vztahu, manželství se jim nakonec rozpadlo po jedenácti letech.

Do třetice všeho dobrého to herečka zkusila s hercem Davem Abramsem. I tam to mezi nimi vypadalo nahnutě. Pár tři roky po svatbě požádal o rozvod, ale nakonec se k sobě vrátil a podařilo se jim manželskou krizi překonat. Usměvavá padesátnice tak doufá, že v lásce konečně našla štěstí. Podívejte se do naší galerie, jak se herečka měnila v čase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám