Hlavní obsah
Článek

Tentokrát musela Monika Absolonová (47) opustit svou komfortní zónu. Zpěvačka v nedělní šesté epizodě populární show Tvoje tvář má známý hlas totiž předvede sexy vystoupení v úsporném kostýmu. A dojde i na svůdný tanec s krasavci.

Zpěvačka má tentokrát za úkol zazářit jako světová hvězda číslo jedna - Christina Aguilera. Zazpívá její píseň I´m a Good Girl z muzikálu Varieté. A jak sama Monika přiznala překoná kvůli sexy vystoupení samu sebe.

„Musím přiznat, že tato poloha pro mě není úplně přirozená, takže to byl tak trochu můj vnitřní boj. Ale když vás namaskují a takto krásně obléknou, máte najednou pocit, že jste někdo jiný,“ svěřila se Monika, která se na jevišti objeví s platinovou parukou a ve třpytivých korzetových minišatech.

„Takže jsem to prostě pojala tak, že si hraju na někoho jiného, a díky tomu jsem se cítila lépe. Tento pořad je o tom, že se snažíme lidi bavit a člověk musí někdy opustit svou komfortní zónu, a tady jsem opravdu všechny svoje komfortní zóny totálně překročila,“ řekla Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám