Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy partnerka Karlose Terminátora Vémoly Lela Ceterová (34) předvedla křivky ve spodním prádle. Nafotila nové snímky, a jak sama říká, jejím fanouškům mají vzkázat, že dobře může vypadat i maminka dvou dětí.

Podle Lely má být žena sebevědomá a sexy nejen pro sebe, ale také pro svého muže. Hlavní je podle ní cítit se dobře.

"Upřímně, nemám při dvou dětech na cvičení čas. A když by se čas našel, tak už mám zase vybité baterky a nezvládla bych to," řekla Super.cz Lela. "Moc bych chtěla začít cvičit, jsem čtyři měsíce po porodu, po císařském řezu. Pomalu bych mohla začít posilovat. Hlavně břišní stěnu," míní.

Ve formě se prý udržuje běháním po domě a kolem dětí a také zdravou stravou. "V mém jídelníčku musí být proteinová kaše a ovoce. Po celý den piju hodně zeleného čaje a vody. Jsem milovník zeleninových salátů, občas si dám rybu, kuřecí nebo hovězí maso," popsala.

Nic se ale nemá přehánět, důležité je udržet si balanc. "Snažím se jíst zdravě, ale jsou samozřejmě dny, kdy zhřeším těstovinami, hromadou sladkostí nebo mekáčem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám