Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z dětské hvězdy ze seriálu Cukrárna nebo filmu Tady hlídám já, odkud si ji budete pamatovat jako roztomilou Kačenku, už je dospělá žena. Tedy zkoušku dospělosti má herečka Veronika Divišová (18) teprve před sebou. "Letos mě čeká maturita," řekla Super.cz, když jsme se setkali na akci zlínského filmového festivalu, kde byla loni spolu s Oskarem Hesem představena jako "Young Star".

"Teď se soustředím hlavně na tu maturitu, ale nedávno jsem měla v Divadle na Vinohradech premiéru inscenace Provaz o jednom konci. Už jsem tam hrála v Čarodějkách ze Salemu, takže to bylo teď podruhé, co jsem tam mohla hrát. Mám divadlo hrozně ráda, tak jsem pokaždé strašně vděčná za takovou zkušenost," uvedla.

Pokud jde o film, naposledy jsme ji mohli vidět v pokračování snímku, který jsme zmínili v úvodu. "Tady hlídáme my je oddechový rodinný film. Nemá předávat žádnou hlubokou myšlenku, jen pobavit. A to, myslím, splňuje," míní.

Náročnější byla její role mladé těhotné narkomanky ve snímku Město, který se loni ve Zlíně prezentoval. "Měla jsem na to velmi kladné reakce, všichni to chválili, na to, jak drsné téma to bylo. Z toho mám velkou radost a doufám, že se o Městě bude ještě hodně mluvit," svěřila Veronika, která prozradila, že pár dalších filmových projektů se chystá, ale z pověrčivosti o nich nechce ještě mluvit.

Zajímalo nás také, zda vedle školy a herectví najde čas i na lásku. "Na to se mě v poslední době ptá hrozně moc lidí. Třeba mě s někým potkáte a třeba taky ne. A seznamku udělat nepotřebuju," tajemně se usmívala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám