Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) je aktuálně nezadaná. Díky sociálním sítím nemá o nápadníky nouzi, ale zatím se neobjevil nikdo, kdo by blond sexbombu očaroval. Na mysli ale rozhodně neklesá, věří, že osud jí toho pravého přivede.

„Nápadníků je kolem mě hodně. Ale ještě nic, co by mě cinklo. Teď už jdu víc po hodnotách a zázemí. Jak říkám, jsem hotová ženská, a už vím, co chci. Chci rodinu, chci zázemí a opravdovost a ne pozlátko. Vím, že s tou mojí mediální tváří je to těžší,“ řekla Super.cz Bára, která zatím ve svém domečku žije s čtyřnohým mazlíčkem Chicem.

„Věřím, že osud zabrnká na tu správnou strunu a ten pravý se brzy ukáže,“ prohlásila herečka, která rozhodně neloví na seznamkách. Adekvátní seznámení je pro ni například i při venčení psa. „Seznamkám se vyhýbám. Věřím na náhodu, na osud. Vím, že na Tinderu je strašně jednoduché si domluvit rande, já chci, aby se chlap trochu snažil, než mě na to rande pozve. Lze se seznámit jakkoli, při tankování, na nákupech, při venčení psa nebo při sportu, těch možností je hrozně moc,“ dodala Bára, kterou jsme s dalšími kolegyněmi potkali během zkrášlovacího odpoledne ve wellness.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám