Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se opět objevil Jiří Krampol (85). Herce na přelomu roku sice trápily vážné zdravotní problémy, to by už ale teď hádal jen málokdo. Srší spokojeností.

„Před Vánocemi jsem měl zápal plic. Díky všem v Nemocnici Na Františku se cítím dobře. Doktoři říkali, že jsem zdravý, tak snad to vydrží,“ svěřil se Super.cz Krampol, kterého jsme potkali na narozeninové oslavě bývalého manažera Ivety Bartošové Tomáše Gottlieba. Ta se uskutečnila i přesto, že oslavenec skončil s problémem srdcem v nemocnici.

Krampol brzy vyrazí k moři, nikoli soukromě, ale pracovně. Čeká ho natáčení. „Budeme točit film u moře s mladým režisérem Zdeňkem Polákem. Jiří Krampol - život je sranda,“ řekl.

Ptali jsme se ho, jestli bude ve filmu reflektovat i své vztahy. „Kdybych to udělal a vzpomněl na nějakou ženu, tak se ty další urazí. Takže o ženách to nebude,“ říká Krampol.

Jedinou ženou, která o herci v dokumentu bude vyprávět, je jeho kolegyně Uršula Kluková. O té se sice říkalo, že měla s Jiřím Krampolem vztah, herec to ale dementuje. „Uršula Kluková je moje celoživotní kamarádka. Dokonce jsem s ní bydlel. Máme spolu takový zvláštní vztah, ona snad taky. Nemá to ale nic společného s milostným vztahem,“ uvedl.

Dokumentem bude provázet mladá herečka Kateřina Bláhová (25). O té se také říkalo, že ji s Krampolem pojí víc než kolegiální a přátelské vztahy. To ale herec opět vyloučil, a zároveň přiznal, že má vztah s jinou ženou.

„Já mám přítelkyni, ale nehodlám o svém vztahu už mluvit s novináři. Ona si to nepřeje,“ dodává Jiří Krampol, kterého jeho nová partnerka na oslavu ani nedoprovodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám