Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak je vidět, ne všichni mají stejný smysl pro humor. Kromě vtípku Chrise Rocka na adresu holohlavé Jady Pinkett Smith, za nějž si vysloužil facku od jejího muže Willa Smithe, se pod palbu kritiky dostala i komička Amy Schumer (42), která večerem provázela.

Ta si pro změnu rýpla do Kirsten Dunst (41), ovšem u diváků moc nepochodila. V jednom ze vstupů vysvětlovala význam pojmu „seat filler“ neboli výplň sedadla. Tím se označují lidé, kteří na ceremoniálů mají funkci zaplnit pro kamery prázdná místa v hledišti, pokud si například slavní odskočí apod.

Pak Amy došla ke stolu Kirsten Dunst a jejího muže Jesseho Plemonse (33), oba byli nominovaní v kategoriích nejlepší herec a herečka ve vedlejší roli za snímek Síla psa.

„Tady máme jednu výplň,“ ukázala Amy na Kirsten. „Drahoušku, nechceš si odskočit na toaletu?“ zeptala se, vytáhla kolegyni na nohy a zaujala její místo vedle Plemonse.

„Jesse, miluji tě v Síle psa,“ dala se s ním do řeči. „Amy, víš, že to je moje žena, že jo?“ odpověděl na to Plemons, načež Schumer svůj joke zopakovala: „Ty ses oženil s výplní sedadel?“

Oba herci se vtípku smáli, ale fanoušci se začali pohoršovat, že Kirsten, která v žádném případě není výplň, urazila. A Amy za to ostře kritizovali. Ta se proto k věci vyjádřila ve svých Instastories.

„Čau, vážím si toho, jak milujete Kirsten Dunst. Taky ji miluji! Bylo to domluvené a jela v tom se mnou. Nikdy bych královnu takhle neurazila,“ uvedla na vysvětlenou.

Reklama

Další články

Načítám