Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok je Veronika Stýblová šťastnou maminkou. Radost jí a jejímu muži dělá prvorozený syn Sebastian. S ním tráví zpěvačka skupiny Verona každou volnou chvilku, občas si ale i ona odskočí mezi kamarády nebo do společnosti.

Nenechala si tak ujít premiéru nového muzikálu Ostrov pokladů v Divadle Broadway, kam přišla podpořit své kolegy. „Vyrazila jsem sama, manžel šel do práce a malého hlídala tchyně. Přišla jsem podpořit kolegy,“ svěřila se nám zpěvačka s tím, že jinak tráví čas se synem. „Během týdne jsem hlavně doma a víkendy jsem hodně na cestách, jezdíme s kapelou koncerty,“ dodala Veronika, které to velmi slušelo.

Od porodu se jí podařilo zhubnout už 26 kilo a ve své cestě za vysněnou postavou pokračuje dál. „Ani jsem necvičila, jenom jsem upravila stravu. Během těhotenství jsem nabrala 26 kilo. Jen 10 jsem nechala v porodnici a ten zbytek jsem musela stravou dostat dolů a podařilo se. Jsem ráda, že jsem se dostala do svého starého oblečení, nechtěla jsem si kupovat nové,“ řekla nám zpěvačka, která chce začít i cvičit. „Svou váhu před těhotenství mám, ale to tělo vypadá úplně jinak a já se potřebuji dostat nějak k tomu cvičení. Zatím jsem se k tomu neodhodlala,“ dodala Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám