Hlavní obsah
Článek

Kráska Karolína Mališová (27) v loňském roce poprvé promluvila o svém boji s alopecií. S autoimunitním onemocněním bojovala Česká Miss World 2015 více než rok. Nemoc, při které jí vypadávaly vlasy po trsech, se jí několikrát vrátila.

Přestože přiznává, že stále nemá vyhráno, snaží se onemocněním nestresovat a vše přijmout, jak je. Letošní předávání filmových cen Oscar, které zastínila facka herce Willa Smitha (55), nepřešla ani ona bez povšimnutí. Smith vlepil facku komikovi Chrisi Rockovi, který si utahoval z krátkých vlasů jeho manželky Jady Pinkett Smith, jež se také potýká s alopecií.

„Zaregistrovala jsem to, přijde mi to na dnešní dobu šílený přestřel, kdy je vlastně “trendy” úplně vše, a někdo přede všemi, a při takové významné události, vytáhne naprosto zbytečný vtip, a to na ženu s oholenou hlavou či viditelnou alopecií,“ řekla Super.cz Karolína, které přišel žert Chrise Rocka na manželku Willa Smitha nevhodný. Stejně tak jí ale přišla nevhodná i následná reakce slavného herce.

„Jeho reakce byla přehnaná, možná slovní odpověď by byla dostačující a možná pro lidi kolem přínosnější, protože si myslím, že my ženy s alopecii jsme silnější než kdy dřív,“ dodala česká kráska k celému skandálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám