Hlavní obsah
Článek

Slavné tenisové sestry Venus (41) a Serena (42) Williamsovy si nemohly nechaly ujít vyhlášení filmových Oscarů.

Will Smith (55) zde totiž přebíral Oscara za nejlepšího herce v hlavní roli v životopisném dramatu Král Richard: Zrození šampiónek. Snímek pojednává o Richardu Williamsovi, tatínkovi a trenérovi slavných tenistek, kterému se podařilo udělat z Venus a Sereny sportovní hvězdy první velikosti.

Jak už jsme u Venus a Sereny zvyklí, obě zaujaly především svým odvážnými outfity. Na červeném koberci pózovaly v róbách s odvážnými výstřihy. Sestrám se naštěstí nestal žádný trapas a ňadra zůstala ukryta pod rafinovaným modelem.

Jejich sexy outfit ale nebudil takovou pozornost, jakou by si jistě zasloužil. Filmový svátek totiž narušil přímo oceněný Will Smith, který ještě předtím, než převzal Oscara, vlepil facku komikovi Chrisi Rockovi, jenž si dělal legraci z účesu jeho ženy trpící alopecií.

Příběh rodiny Williamsových tak zůstal kvůli skandálu zcela upozaděn, což si později Smith uvědomil a mrzelo ho to. „Richard Williams byl urputný ochránce své rodiny,“ řekl v děkovné řeči herec, který tak narážel na nepříjemný incident. Přidal také omluvu filmové akademii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám