Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický Taylor Hawkins (†50) z kapely Foo Fighters je po smrti. Našli ho v hotelovém pokoji v Bogotě, kde měla skupina v pátek vystupovat na festivalu Estéreo Picnic, ze kterého se omluvila pro "vážné zdravotní problémy". Příčina smrti zatím nebyla zveřejněna.

„Rodina Foo Fighters je zdrcena tragickou ztrátou našeho milovaného člena Taylora Hawkinse,“ stojí v oficiálním prohlášení kapely. „Jeho hudební duch a nakažlivý smích s námi budou napořád. Naše srdce jsou s jeho ženou, dětmi a rodinou a žádáme, aby v těchto neskutečně těžkých časech bylo respektováno jejich soukromí.“

Hawkins byl velmi výrazným členem kapely, připojil se k ní v roce 1997. Před Foo Fighters hrál s Alanis Morissette. Od roku 2005 byl ženatý s Alison Hawkins, s níž měl děti Olivera (16) a Annabelle (13).

Hudebníka na sociálních sítích oplakávají miliony fanoušků, ale také známé osobnosti. Většina z nich je v absolutním šoku.

„Vůbec tomu nemůžu uvěřit, nejupřímnější soustrast všem, co mu byli blízcí. Je to neuvěřitelně smutné,“ napsala kapela Nickelback na Instagramu.

„Byl to neuvěřitelný muzikant a opravdu skvělý člověk. Myslím na jeho rodinu, kapelu a fanoušky. Uvidíme se na druhé straně,“ vzkázal Ozzy Osbourne.

Miley Cyrus, která je aktuálně na turné v Jižní Americe, se rozhodla zesnulému kolegovi věnovat celý koncert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám