Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) a hudebník Ondřej Brzobohatý (41) jsou od poloviny března oficiálně rozvedeni. Hvězdný pár oznámil rozchod v prosinci.

„Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu. Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí," vzkázali tehdy v prohlášení.

Někdejší Miss World se po rozvodu vrátila ke svému dívčímu příjmení Kuchařová. Rozvod s ní prý zamával. Obzvlášť když se v Blesku objevily fotografie Ondřeje Brzobohatého po boku kolegyně z divadla.

„Do poslední chvíle to byly jenom patologické lži. Bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš a miluješ ho se vším všudy, tedy i s těmi temnými stránkami, přijde najednou úplný zlom,“ řekla v rozhovoru pro pořad ShowTime Kuchařová s tím, že si teprve zvyká na to, že je single.

„Je to docela sranda, všichni mi někoho dohazují,“ dodala. S bývalým manželem není Taťána v žádném kontaktu. Těžké životní období zahání prací a cestováním.

Kuchařová s Brzobohatým se do sebe zamilovali před osmi lety. O tři roky později se konala svatba ve Strahovském klášteře.

Reklama

Další články

Načítám