Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se studem rozhodně netrápí. Už několikrát předvedla na sociálních sítích své nahé tělo v sauně a svými přednostmi umí dobře upozornit i na společenské akci. Tentokrát tasila své zbraně na premiéře nové hořkosladké komedie Známí neznámí.

Do Slovanského domu, kde se slavnostní uvedení nového snímku konalo, dorazila známá cvičitelka v sexy modelu, od kterého nešlo odtrhnout oči. „Doprovází mě můj kamarád a stylista Radek Fišer. Šaty měl na starosti pro tento večer on, cítím se v nich naprosto skvěle, myslím, že výběr se mu opravdu povedl,“ svěřila se Super.cz Kynychová.

V černých sametových šatech, které si zapůjčila v salonu, dala na odiv nejen napěchovaný dekolt. Odvážný model měl vysoký rozparek, díky kterému předvedla známá cvičitelka své vysportované nohy v celé kráse. Celý outfit pak doladila zlatými doplňky a ve stejném odstínu volila i šperky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám