Hlavní obsah
Článek

Kdo alespoň jednou viděl film Prci, prci, prcičky, pamatuje si také flétnistku Michelle a její nezapomenutelné hlášky. Roli rozverné hudebnice si zahrála Alyson Hannigan, která v těchto dnech slaví 48. narozeniny.

V té době už ji fanoušci mohli znát ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů a od roku 2005 také z televizního fenoménu Jak jsem poznal vaši matku. V tom si zahrála jednu z hlavních rolí Lily Aldrin. Zmíněné projekty dodnes zůstávají její nejznámější.

Hannigan je vdaná za hereckého kolegu Alexise Denisofa, vychovávají dvě dcery, třináctiletou Satyanu a desetiletou Keevu.

Vztah začali jako přátelé, herečka později s úsměvem uvedla, že u nich šlo o flirt na první pohled. Když se seznámili, byli kolegy v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. A herec byl obezřetný, co se týče randění s kolegyní. Navíc se prý zrovna vypořádával s rozchodem. Alyson proto začala jiný vztah.

V tu chvíli se ale situace změnila a Denisof si své budoucí ženy začal mnohem více všímat. Svatbu měli v roce 2003 v Palm Springs, o deset let později slib na Havaji obnovili. Předcházela tomu dokonce i „nová“ žádost o ruku a prstýnek. Herečka to označila za nejromantičtější den v životě.

Jak se Hannigan od dob svých nejslavnějších rolí (ne)změnila, se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám