Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Lennyho Kravitze (57) a herce Jasona Momou (42) pojí nejen přátelství, ale také žena, herečka Lisa Bonet (54), kterou měli oba, pochopitelně každý v jiné době, za manželku. Ani jeden svazek bohužel nevydržel.

První manželství slavné herečky a rockera trvalo mezi lety 1987 - 1993, druhé s Momoou se rozpadlo letos po necelých sedmnácti letech. Krach vztahu oznámili ve společném prohlášení na Instagramu.

„Láska mezi námi trvá a vyvíjí se způsobem, který si žádá být poznán a prožíván. Vzájemně se osvobozujeme, abychom se mohli stát těmi, jimiž se učíme být...“ zaznělo mj. v textu.

Milostný život však nezasahuje do přátelství, které mezi Kravitzem a Momoou panuje a o němž své fanoušky už několikrát přesvědčili. Naposledy před pár dny a poprvé od oznámení rozvodu Bonet a Momoy.

Kravitz sdílel společnou fotku z vyjížďky na motorkách, u níž přítele označil za bratra, ten mu odpověděl, že ho má rád.

Snímek komentovala i dcera Kravitze a Bonet, herečka Zoë Kravitz (35), která oběma mužům vzkázala, že je miluje. „Není to rozkošné?“ doplnila. Je!

Reklama

Další články

Načítám