Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Ramba (34) je už dvojnásobnou maminkou. Syn Mikuláš se dočkal sestřičky, kterou herečka a její manžel Matyáš pojmenovali Mira. Tereza omezila pracovní aktivity a mateřství si naplno užívá. Fanouškům se teď pochlubila kojící fotkou v teplákách. A i na té jí to moc slušelo, ač si to herečka tak úplně nemyslela.

„Mám chuť vám sem dát vyňuňanou sexy fotku v teplákách. Pravda je, že z nich nevylezu. Pravda taky je, že ty fotky neumím stáhnout z počítače, Maty hraje a já koupu DVĚ děti (nereálné). Hlavní pravda ale je, že reálně vypadám takhle. Tohle je asi půl hodiny před vstupem na jeviště. Drdol hrůzy pro maskéry stále drží,“ smála se dvojnásobná maminka, která dceru nakojí, takřka kdekoliv to jde.

„Láska je, lidé. A kojit se v ní dá horem i dolem. Kojení zdar a NeKojení taky, chci zdůraznit, že nejsem propagátor ničeho, ať si každý dělá tak, jak to cítí,“ zdůraznila herečka, jež už dostává pracovní nabídky. Většinu času chce ale trávit s dětmi.

„Něco pracovního se rýsuje, ale úplně minimálně. Chci mít opravdu co nejvíc volna, protože si myslím, že jediné, co můžeme dát těm dětem, je náš čas,“ řekla Super.cz na premiéře filmu Betlémské světlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám